október 2014 hónap bejegyzései

Diplomamentő Program!

  Diplomamentő program tájékoztató filmje!  Nézd meg rövid összefoglaló filmünket a programról Háttér A nemzetgazdaság fejlődéséhez nélkülözhetetlen a megfelelően képzett, idegen nyelvet beszélő, felsőfokú végzettséggel rendelkező humán erőforrás rendelkezésre állása. A felsőoktatásban tanulmányokat folytatott hallgatók 20-22 százaléka a nyelvvizsga hiánya miatt nem kapja meg az abszolutórium és a záróvizsga után diplomáját, jelentős részük pedig később sem szerzi meg az oklevelet. A felsőfokú végzettséggel és nyelvtudással rendelkezők elhelyezkedési, munkahely megtartási, munkahely […] Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés, Hírek | Diplomamentő Program! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Timberland Black Friday 2014 Sale Amazing Price

Timberland Black Friday 2014 Sale  (Timberland) is a famous footwear & leisure apparel brand USA, its stylecan let you clearly feel USA western frontier spirit. Tian Bailan (Timberland) productsis more than a shoe, also includes outdoor leisure clothing, footwear, Timberland Cyber Monday 2014 umbrellas,watches. Whether clothes or shoes, accessories and so on, are comfortable, durable,durable […] Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Timberland Black Friday | Timberland Black Friday 2014 Sale Amazing Price bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Motorfűrész-kezelő tanfolyam helyszínek

Motorfűrész-kezelő tanfolyam Új, Motorfűrész-kezelő tanfolyamunk több helyszínen is indul, ezeket alább tekintheti meg. Sopron Ráckeve Visegrád Nagykáta Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Csala Nikolett Telefonszám: 0630/636-6934 E-mail cím: nikolett.cs@felnottkepzes.hu Tekintse meg megújult honlapunkat!

A Motorfűrész-kezelő tanfolyam helyszínek bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és FelnőttképzésiAkadémia, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: -Motorfűrész-kezelő tanfolyam, Duális Szak- és Felnőttképzés, Felnőttképzés, Fülöp Henrik, Hírek, ioszia | Címke: | Motorfűrész-kezelő tanfolyam helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló tanfolyam helyszínek

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló tanfolyam Új, Munkavédelmi technikus tanfolyamunk több helyszínen is indul, ezeket alább tekintheti meg. Szeged Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Csala Nikolett Telefonszám: 0630/636-6934 E-mail cím: nikolett.cs@felnottkepzes.hu Tekintse meg megújult honlapunkat!

A Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló tanfolyam helyszínek bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és FelnőttképzésiAkadémia, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Duális Szak- és Felnőttképzés, Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló tanfolyam, Felnőttképzés, Fülöp Henrik, Hírek, ioszia | Címke: | Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló tanfolyam helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Munkavédelmi technikus tanfolyam helyszínek

Munkavédelmi technikus tanfolyam Új, Munkavédelmi technikus tanfolyamunk több helyszínen is indul, ezeket alább tekintheti meg. Szeged Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Csala Nikolett Telefonszám: 0630/636-6934 E-mail cím: nikolett.cs@felnottkepzes.hu Tekintse meg megújult honlapunkat!

A Munkavédelmi technikus tanfolyam helyszínek bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és FelnőttképzésiAkadémia, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Munkavédelmi technikus tanfolyam helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ipari alpinista tanfolyam helyszínek

Ipari alpinista tanfolyam Új, Ipari alpinista tanfolyamunk több helyszínen is indul, ezeket alább tekintheti meg. Győr Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Csala Nikolett Telefonszám: 0630/636-6934 E-mail cím: nikolett.cs@felnottkepzes.hu Tekintse meg megújult honlapunkat!

A Ipari alpinista tanfolyam helyszínek bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és FelnőttképzésiAkadémia, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Duális Szak- és Felnőttképzés, Felnőttképzés, Fülöp Henrik, Hírek, ioszia, Ipari alpinista tanfolyam | Címke: | Ipari alpinista tanfolyam helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető) tanfolyam helyszínek

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető) tanfolyam Új, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető) tanfolyamunk több helyszínen is indul, ezeket alább tekintheti meg. Mohács Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Csala Nikolett Telefonszám: 0630/636-6934 E-mail cím: nikolett.cs@felnottkepzes.hu Kérem tekintse meg megújult honlapunkat!

A Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető) tanfolyam helyszínek bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és FelnőttképzésiAkadémia, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Duális Szak- és Felnőttképzés, Felnőttképzés, Fülöp Henrik, Hírek, ioszia | Címke: , | Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető) tanfolyam helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Védelmi célú erdősávok – energiaerdők telepítője, fenntartója tanfolyam helyszínek

Védelmi célú erdősávok – energiaerdők telepítője, fenntartója tanfolyam Új, Védelmi célú erdősávok – energiaerdők telepítője, fenntartója tanfolyamunk több helyszínen is indul, ezeket alább tekintheti meg. Miskolc Bánréve Hernádszurok Cigánd Tokaj Tiszavalk Egerszalók Kompolt Szihalom Tarnaméra Vámosgyörk Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Csala Nikolett Telefonszám: 0630/636-6934 E-mail cím: nikolett.cs@felnottkepzes.hu Tekintse meg megújult honlapunkat!

A Védelmi célú erdősávok – energiaerdők telepítője, fenntartója tanfolyam helyszínek bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és FelnőttképzésiAkadémia, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Duális Szak- és Felnőttképzés, Felnőttképzés, Fülöp Henrik, Hírek, ioszia, Védelmi célú erdősávok - energiaerdők telepítője fenntartója tanfolyam | Címke: | Védelmi célú erdősávok – energiaerdők telepítője, fenntartója tanfolyam helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bűnözésről, bűnmegelőzésről a szabadegyetemen

„Erőszak – bűnözés – bűnmegelőzés” címmel bűnmegelőzési szabadegyetemi képzés indult a Miskolci Egyetem felnőttképzési központjában szerda délután. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés, Hírek | Bűnözésről, bűnmegelőzésről a szabadegyetemen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Központifűtés- és gázhálózat szerelő tanfolyam helyszínek

Központifűtés- és gázhálózat szerelő tanfolyam Új, Központifűtés- és gázhálózat szerelő tanfolyamunk több helyszínen is indul, ezeket alább tekintheti meg. Balassagyarmat Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Csala Nikolett Telefonszám: 0630/636-6934 E-mail cím: nikolett.cs@felnottkepzes.hu Kérem tekintse meg megújult honlapunkat!

A Központifűtés- és gázhálózat szerelő tanfolyam helyszínek bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és FelnőttképzésiAkadémia, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés | Központifűtés- és gázhálózat szerelő tanfolyam helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyam helyszínek

Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyam Új, Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyamunk több helyszínen is indul, ezeket alább tekintheti meg. Gyöngyös Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Csala Nikolett Telefonszám: 0630/636-6934 E-mail cím: nikolett.cs@felnottkepzes.hu Kérem tekintse meg megújult honlapunkat!

A Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyam helyszínek bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és FelnőttképzésiAkadémia, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés | Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyam helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Lakástextil-készítő tanfolyam helyszínek

Lakástextil-készítő tanfolyam Új, Lakástextil-készítő tanfolyamunk több helyszínen is indul, ezeket alább tekintheti meg. Salgótarján Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Csala Nikolett Telefonszám: 0630/636-6934 E-mail cím: nikolett.cs@felnottkepzes.hu Kérem tekintse meg megújult honlapunkat!

A Lakástextil-készítő tanfolyam helyszínek bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és FelnőttképzésiAkadémia, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nincs kategorizálva | Lakástextil-készítő tanfolyam helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fegyveres biztonsági őr tanfolyam helyszínek

Fegyveres biztonsági őr tanfolyam Új, Fegyveres biztonsági őr tanfolyamunk több helyszínen is indul, ezeket alább tekintheti meg. Balassagyarmat Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Csala Nikolett Telefonszám: 0630/636-6934 E-mail cím: nikolett.cs@felnottkepzes.hu Kérem tekintse meg megújult honlapunkat!

A Fegyveres biztonsági őr tanfolyam helyszínek bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és FelnőttképzésiAkadémia, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés, Hírek | Fegyveres biztonsági őr tanfolyam helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva