november 2014 hónap bejegyzései

Betanított útkarbantartó tanfolyam indul több helyszínen

Új, 296 órás Betanított útkarbantartó tanfolyam indul több helyszínen. Balassagyarmat Bátonyterenye Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Szabó Adrienn Telefonszám: 0630/733-7538 E-mail cím: adrien.s@felnottkepzes.hu Tekintse meg megújult honlapunkat!

A Betanított útkarbantartó tanfolyam indul több helyszínen bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és Felnőttképzési Intézmény , Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés, Fülöp Henrik, Hírek, ioszia | Betanított útkarbantartó tanfolyam indul több helyszínen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Település karbantartó tanfolyam helyszínek

Új, 396 órás Település karbantartó tanfolyam indul több helyszínen. Szombathely Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Szabó Zsuzsanna Telefonszám: 0630/548-6983 E-mail cím: nikolett.cs@felnottkepzes.hu Tekintse meg megújult honlapunkat!

A Település karbantartó tanfolyam helyszínek bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és Felnőttképzési Intézmény , Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés, Fülöp Henrik, Hírek, ioszia | Település karbantartó tanfolyam helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Házi betegápoló tanfolyam indul több helyszínen

Új, 446 órás Házi betegápoló tanfolyam  indul több helyszínen Szombathely Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Szabó Adrienn Telefonszám: 0630/733-7538 E-mail cím: adrien.s@ioszia.hu Tekintse meg megújult honlapunkat!

A Házi betegápoló tanfolyam indul több helyszínen bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és Felnőttképzési Intézmény , Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés, Fülöp Henrik, Hírek, ioszia | Házi betegápoló tanfolyam indul több helyszínen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kisgépkezelő tanfolyam indul több helyszínen

200 órás Kisgépkezelő  tanfolyam indul   hamarosan több helyszínen. Szombathely Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Szabó Adrienn Telefonszám: 0630/733-7538 E-mail cím: adrien.s@felnottkepzes.hu Tekintse meg megújult honlapunkat!

A Kisgépkezelő tanfolyam indul több helyszínen bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és Felnőttképzési Intézmény , Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés, Fülöp Henrik, Hírek, ioszia | Kisgépkezelő tanfolyam indul több helyszínen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Számítógépes adatrögzítő tanfolyam helyszínek

446 órás Számítógépes adatrögzítő  tanfolyam indul  hamarosan több helyszínen. Veszprém Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Szabó Adrienn Telefonszám: 0630/733-7538 E-mail cím: adrien.s@felnottkepzes.hu Tekintse meg megújult honlapunkat!

A Számítógépes adatrögzítő tanfolyam helyszínek bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és Felnőttképzési Intézmény , Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés, Fülöp Henrik, Hírek, ioszia | Számítógépes adatrögzítő tanfolyam helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Segédmezőgazdász (Állattartás) tanfolyam helyszínek

326 órás Segédmezőgazdász – Állattartás tanfolyam indul hamarosan Heves Megyében Segédmezőgazdász tanfolyam Hatvanban   Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Szabó Zsuzsanna Telefonszám: 0630/548-6983 E-mail cím: zsuzsanna.szabo2@ioszia.hu Tekintse meg megújult honlapunkat!

A Segédmezőgazdász (Állattartás) tanfolyam helyszínek bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és Felnőttképzési Intézmény , Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés, Fülöp Henrik, Hírek, ioszia | Segédmezőgazdász (Állattartás) tanfolyam helyszínek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Alapkompetenciák fejlesztése tanfolyam indul több helyszínen

450 órás Alapkompetencia fejlesztés  tanfolyam indul hamarosan több helyszínen Szombathely Dejtár Cigánd Lácacséke Berzék Bükkszentkereszt Onga Miskolc(20fő) Miskolc(21fő) Miskolc(25fő) Putnok(25fő) Putnok(25fő) Putnok(25 fő) Tiszapalkonya Apátfalva(20 fő) Apátfalva(20 fő) Jelentkezzen most! Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Szabó Zsuzsanna Telefonszám: 0630/548-6983 E-mail cím: zsuzsanna.szabo2@ioszia.hu Tekintse meg megújult honlapunkat!

A Alapkompetenciák fejlesztése tanfolyam indul több helyszínen bejegyzés először a Felnőttképzés – “IOSZIA” Duális Szak- és Felnőttképzési Intézmény , Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés, Fülöp Henrik, Hírek, ioszia | Alapkompetenciák fejlesztése tanfolyam indul több helyszínen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legjobb felnőttképző Díjat vehette át!

A legjobb felnőttképző Díj 2014. Az “IOSZIA” Duális Szak- és Felnőttképzési Intézmény vezetője Fülöp Henrik a mai napon átvette a  legjobb felnőttképző díjat. A kitüntető díjat a közösségért  és a hátrányos helyzetűek felzárkóztatására  irányuló nagyfokú önzetlen munkával és eredményeivel vívta ki. Fülöp Henrik katolikus és gondos neveltetésére utalva a józan logikus gondolkodást helyezte és helyezi előtérbe mindennapi munkásságában.Az intézményt több, mint 10 éve vezeti és egyre professzionálisabb képzési palettával, valamint […] Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | A legjobb felnőttképző Díjat vehette át! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Konyhai kisegítő tanfolyam Hajdú-Bihar Megyében

356 órás Betanított útkarbantartó tanfolyam indul hamarosan Hajdú-Bihar Megyében. Konyhai kisegítő tanfolyam Hajdú-Bihar Megyében Jelentkezzen most! Bővebb információ Ha kérdése van, forduljon bizalommal Oktatásszervező munkatársunkhoz! Csala Nikolett Telefonszám: 0630/636-6934 E-mail cím: nikolett.cs@felnottkepzes.hu Tekintse meg megújult honlapunkat! Felnőttképzés Kérjük tekintse meg megújult honlapunkat! “IOSZIA” Duális Szak- és Felnőttképzési Intézmény – “IOSZIA” – For the People… hirek.ws.all – hirek.ws.orszagos Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés, Hírek | Konyhai kisegítő tanfolyam Hajdú-Bihar Megyében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Korrigálhatják a szakképző pedagógusok életpályamodelljét

Mindössze fél éve lesz a Nemzetgazdasági Minisztériumnak (NGM) arra, hogy a szakképző iskolákat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól (KLIK) saját fennhatósága alá vonja – mondta a Napi Gazdaságnak Odrobina László szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés | Korrigálhatják a szakképző pedagógusok életpályamodelljét bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Korrigálják a tanárok bérét

Mindössze fél éve lesz a Nemzetgazdasági Minisztériumnak arra, hogy a szakképző iskolákat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól a saját fennhatósága alá vonja – mondta Odrobina László szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés, Hírek, magyar hírek | Korrigálják a tanárok bérét bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Napi: Indul a szakiskolák átvilágítása, sietnie kell a mninisztériumnak

Mindössze fél éve lesz a Nemzetgazdasági Minisztériumnak arra, hogy a szakképző iskolákat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól saját fennhatósága alá vonja – mondta a Napi Gazdaságnak Odrobina László szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés | Napi: Indul a szakiskolák átvilágítása, sietnie kell a mninisztériumnak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Diplomamentő program, nálunk nem kell félned!

A IOSZIA Nyelviskola szerződést kötött az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft-vel, melynek értelmében képzőként részt vehet a Diplomamentő program megvalósításában, amelynek keretében ingyenes angol és német nyelvtanfolyamokon lehet részt venni. Az engedélyt 180, 240 órás angol és/vagy német nyelvtanfolyamok megvalósítására melyeket megtaláljátok az ofaponthu oldakol. Az IOSZIA Nyelviskolánál sikerül a nyelvvizsgád!      Hirek.ws.all  – Hirek.ws.orszagos     Felnőttképzés Diplomamentő program ….nálunk nem kell félned!     Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz…. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felnőttképzés, Hírek | Diplomamentő program, nálunk nem kell félned! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva