Fülöp Henrik több mint 10 éves szakmai vezetésével

Egy jó szakma felér egy diplomával! Új szakma! Új esély!

Az „IOSZIA” Duális Szak – és Felnőttképzési Akadémia
Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely – Veled és Neked!

Régiónkban példaértékkel hívta életre  Fülöp Henrik több mint 10 éves  szakmai vezetésével és koordinálásával  azt az értékalapú közösséget, amely mindennapjainkra bizonyítottá tette, hogy a szakmának becsülete van”!
Nem elég megszerezni egy nyelvvizsgát, egy tanúsítványt vagy egy bizonyítványt, kell, hogy megszülessen az emberben a szakma iránti szeretet, elhivatottság! A térségünkben jelentkező nagymértékű szakemberhiány, valamint a megyénkben jelenlévő, munkát adó cégek, vállalatok által támasztott kritériumoknak megfelelő emberi erőforrás hiánya is ezt bizonyítja. A munkaerőpiac gyors változásaira reagálva olyan egyedülálló humán erőforrással és piackövető képzési kínálattal rendelkezünk, amely a fentiekben említett pórusok közötti átjárhatóságot rugalmasan biztosítja.

Szeretnénk, ha bizalommal fordulnának hozzánk, hogy segíthessünk szakmát választani, hivatást találni. Lehetőséget adunk és utat mutatunk azok számára, akik a továbbfejlődést, a magasabb szintű tudás megszerzését és elsajátítását tűzték ki célul, ezzel is törekedve a szakmai sokoldalúságra és a megszerzett tudásbázis hasznosítására. Akik intézményünket választották és bejutottak képzéseinkre, azok számára biztosítjuk a  magas szintű, egyénre szabott mentorálást,  a képzésben elsajátított tudásszintjének folyamatos nyomon követését, továbbá, ezzel párhuzamosan segítjük elhelyezkedését, helyzetbe hozását és a szakmai portfóliójának elkészítését is egyaránt.

A felsoroltak, – amelyek az új regionális felnőttképzési stratégia alapját szolgálták – bizonyították intézményünk különlegességét, egyediségét és a versenypiacon betöltött kiemelkedő helyét!

A jó stratégiai partnerkapcsolat kialakítása a speciális értékrendeket figyelembe véve hosszú évek kitartó munkájának gyümölcse. Kiemelt szerződött partnereink a teljesség nélkül:Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Nemzetgazdasági Minisztérium, Nemzeti Munkaügyi Hivatal,  KLIK, Nemzeti Közlekedési Hatóság, Nyelvvizsga Akkreditációs Központ,  Szolnoki Főiskola, TKKI, NAKVI, MICROSOFT , HP, Neumann János Számítógép-tudományi Társaság, Robert Bosch.

A megyében egyedülállóan kiemelt duális szak- és felnőttképzést támogató szerződést kötöttünk kiemelt stratégiai partnereinkkel: Mátrai Erőmű Központi Karbantartó Kft., Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Intézményünk a szakmát  adó képzéseinken túlmutató tanfolyamok, tréningek szervezésében is komplexebb és a piacnak megfelelő tudás biztosítására törekszik idegen nyelvi és  informatikai téren egyaránt: több idegen nyelven és több nyelvvizsga rendszerben tanulhat és vizsgázhat nálunk, informatikai kompetencia fejlesztése – ECDL bizonyítvány megszerzése, hivatalos Microsoft képző központ, egyetlen központi magyarországi HP képző partner is vagyunk.

Egyedülálló képzési rendszerünket és szolgáltatásainkat figyelembe véve válasszon! Önmaga,  családja, a jövője érdekében egyaránt! A jövő a fiatal, felnövekvő, szakmát választó generáció számára is az egyetlen járható út és kiút! A siker a választáson múlik!

Kategória: Duális Szak – és Felnőttképzési Akadémia, Egy jó szakma felér egy diplomával, Egy jó szakma felér egy diplomával! Új szakma! Új esély!, Felnőttképzés, Felnőttképzési Akadémia, Fülöp Henrik, Fülöp Henrik több mint 10 éves szakmai vezetésével, Gazdasági hírek, Hírek, Oktatási hírek, Új esély, Új szakma, Veled és Neked, Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely | A közvetlen link.