Nyelvi képzések

Nyelvi tanfolyamok

A mai világban már mindenki számára elengedhetetlen legalább egy idegen nyelv elsajátítása, sokszor előnyt jelent a szaknyelvvel bővített ismeret is.

Az informatikai, számítástechnikai világ meghatározó nyelve az angol – ezt az elsők között oktatjuk. Az alapoktól egészen a felsőfokig, a speciális szaknyelvi nyelvvizsgára felkészítő képzéseink között minden érdeklődő megtalálhatja a számára leginkább megfelelő szintű tanfolyamot.

A német nyelv a térségünkben jelen lévő német tulajdonú cégek, vállalatok miatt szükséges. Az ilyen helyen munkát vállalni szándékozók számára legalább alap-, középszintű nyelvtudás ajánlott. Természetesen a magasabb szintet elérni szándékozók, szaknyelvi vizsgát tenni kívánók is megtalálják központunkban a megfelelő képzést.

Az orosz nyelv ismerete a gazdasági és társadalmi életben történt változások miatt napjainkban sem számít elavultnak. Akár a megkopott nyelvismeret felfrissítése, akár mint új idegen nyelv elsajátítása a cél, központunkban biztos tudást kap.

Válasszon nyelvtanfolyamaink, intenzív nyelvi felkészítőink közül – ha esetleg kérdése van munkatársaink készséggel segítenek!

Nyelvtanfolyamainkat 60, 120 és 240 órában szervezzük, kedvező áron. A kis létszámú csoportokban zajló képzés időrendjét mindenképpen a résztvevők igényeit figyelembe véve alakítjuk ki.

 Nyelvvizsgára is felkészítjük!

A hazai és nemzetközi szinten is akkreditált ECL nyelvvizsgaközpont vizsgahelyeként általános nyelvvizsga bizonyítvány megszerzésére biztosítunk lehetőséget, a gazdasági és műszaki szakmai nyelvi igények kielégítését a Budapesti Műszaki Egyetem Nyelvvizsgaközpontjának szerződött partnereként tudjuk biztosítani.

Így a régióban egyedülálló módon általános és szakmai nyelvvizsga megszerzésére is van lehetősége a tanulni vágyóknak egy helyszínen. Részletek az ecl.ioszia.hu és a bme.ioszia.hu oldalakon.

Nyelvi képzés

A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.