Támogatott képzési lehetőségek!

Excel – táblázatkezelő tanfolyam - IOSZIA

Excel – táblázatkezelő tanfolyam – IOSZIA

Somogy megyében Homokszentgyörgyön, Balatonbogláron, Kaposváron, Marcalin, Nagyatádon és Tabon illetve vonzáskörzetében élők számára az “IOSZIA” Duális Szak és Felnőttképzési Intézmény lehetőséget kapott, új támogatott képzések indítására.
Ezen képzések kiemelt esélyt biztosítanak a tanulni vágyóknak, akik mihamarabb aktív résztvevői szeretnének lenni a munkaerőpiacnak (regisztrált álláskeresők).
A támogatott képzési lehetőségek felsorolása:
Excel – táblázatkezelő tanfolyam
A képzés időtartama: minimum 30 óra, maximum 50 óra
A fentiekben felsorolt képzésekre történő jelentkezést vagy egyéb ezzel kapcsolatos információkat az alábbi elérhetőségeken kaphatja meg:

Lőrincné Kovács Krisztina, „IOSZIA” Duális Szak- és Felnőttképzési Intézmény
E-mail: krisztina.lorincne@ioszia.hu
Internet: www.felnottkepzes.hu
Telefon: +36 (37) 301-649; +36 (30) 733-7538

Somogy Megyei Kormányhivatal Fonyódi Járási Hivatal
Cím: 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 16.
Email: SomogyMBalatonboglarJH-MK@lab.hu
Telefon: 85/550-910

Somogy Megyei Kormányhivatal Barcsi Járási Hivatal
Cím: 7570 Barcs, Damjanich u. 31.
Email: SomogyMBarcsJH-MK@lab.hu
Telefon: 82/565-840

Somogy Megyei Kormányhivatal Kaposvári Járási Hivatal
Cím: 7400 Kaposvár, Kontrássy u. 5/b
Email: SomogyMKaposvarJH-MK@lab.hu
Telefon: (82) 529-853

Somogy Megyei Kormányhivatal Marcali Járási Hivatal
Cím: 8700 Marcali, Posta köz 1.
Email: SomogyMMarcaliJH-MK@lab.hu
Telefon: 85/515-250

Somogy Megyei Kormányhivatal Nagyatádi Járási Hivatal
Cím: 7500 Nagyatád, Koch Róbert u. 4.
Email: SomogyMNagyatadJH-MK@lab.hu
Telefon: 82/553-930

Somogy Megyei Kormányhivatal Siófoki Járási Hivatal
Cím: 8660 Tab, Szent István u. 6.
Email: SomogyMTabJH-MK@lab.hu
Telefon: 84/525-960
Felnőttképzési intézményünk kiemelt figyelmet fordít a munkaerő piacon elhelyezkedni vágyók segítségére, visszavezetésére.
Minden erőnkkel, tudásunkkal és tapasztalatunkkal, mely a már több mint 10 éves fennállást követően, és ezen tudás birtokunkban kerülést követően, megadunk mindennemű segítséget ahhoz, hogy a képzésben résztvevők magas szinten elsajátíthassák a tanultakat és a képzés követően sikeres vizsgát tegyenek.
Ezen tudás megszerzését követően, mihamarabb aktív résztvevője legyen a munkaerőpiacnak,  továbbá ezzel közelebb kerüljön céljai megvalósításához.
A fentiekben foglalt lehetőségekkel is szeretnénk a jelenlegi társadalmi, gazdasági, közösségi és generációs problémákra  nyújtani olyan  megoldásokat, mellyel mindannyiunk életkörülményei, kilátásai, céljai, egy jobb, szebb élet, és versenyképesebb Magyarország irányába mutatnak.

Felnőttképzés a jövő záloga, egy jó szakma felér egy diplomával.
A támogatott képzési lehetőségek!

A Támogatott képzési lehetőségek! bejegyzés először a Felnőttképzés – "IOSZIA" Duális Szak- és Felnőttképzési Intézmény , Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Kategória: Excel – táblázatkezelő tanfolyam, Excel – táblázatkezelő tanfolyam Balatonboglár, Excel – táblázatkezelő tanfolyam Balatonboglár és vonzáskörzete, Excel – táblázatkezelő tanfolyam Homokszentgyörgy, Excel – táblázatkezelő tanfolyam Homokszentgyörgy és vonzáskörzetében, Excel – táblázatkezelő tanfolyam Kaposvár, Excel – táblázatkezelő tanfolyam Kaposvár és vonzáskörzete, Excel – táblázatkezelő tanfolyam Marcali, Excel – táblázatkezelő tanfolyam Marcali és vonzáskörzete, Excel – táblázatkezelő tanfolyam Nagyatád, Excel – táblázatkezelő tanfolyam Nagyatád és vonzáskörzete, Excel – táblázatkezelő tanfolyam Tab, Excel – táblázatkezelő tanfolyam Tab és vonzáskörzete, Hírek, ioszia, Támogatott képzési lehetőségek! | A közvetlen link.